Dags för nytt inlägg!

När man uppnår en viss ålder så märker man att det blir viktigare att hålla koll på vad man äter, eftersom det lättare samlas bullar och chips runt midjan än när man är yngre. Till en början är det svårt att förstå vad det var som hände egentligen, eftersom man bara fortsätter att äta det man alltid gjort, så vad är det då som händer helt plötsligt en dag när man går upp en storlek trots att man inte gjort några förändringar i kosten?

Svaret på den frågan är att när man blir äldre så blir det också svårare att hålla kroppen i trim då den helt enkelt börjar ”sacka” efter en viss ålder, källa. Det är bara att acceptera och sedan är det bara att köra på utifrån det! Visst är det svårt till en början, men det är också på det viset att man lätt kommer in i det, så det är en ganska enkel sak.

Jag har ändrat kosten till att bli mer hälsosam och jag har också börjat med enklare träning så som långa promenader, simning och lite löpning. Det behöver inte vara svårare än så!

Att hinna med sina intressen

Jag tycker att träningen och den mer hälsosamma kosten har gjort att jag får mer energi och då får jag också mer energi så att jag kan hålla på extra mycket med mina intressen.

Jag har ganska vanliga intressen då det är inredning och mode, resor och att läsa böcker. Dessa intressen kan man lätt få in i sin vardag, även om man har en stressig sådan, så jag lider ingen brist på tid för mina intressen överhuvudtaget!

Det som är så bra är att det är lätt att kombinera intresset för resor med att läsa böcker och detsamma gäller mode och inredning. Varje gång jag reser iväg någonstans så tar jag med mig ett gäng böcker och så kollar jag upp vilka butiker jag vill besöka när jag kommer fram.

Att hinna med det man tycker är roligt är alltid betydligt lättare än att hitta tiden till sådant man tycker är mindre roligt. Jag märker tydligt att det är lättare att lägga några timmar på shopping utan att känna att jag slösat någon tid ön vad det är om jag ska åka till bilmekanikern eller liknande. Allt det som känns trist känns också som tidsödslande, men det går att fixa det på så vis att man får allt i ett.

Ta med böcker eller kolla in lite inredning och nya trender på din telefon medan du väntar på att trista saker i vardagen ska bli klara!